Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Herbalife Nutrition predstavlja novog Generalnog direktora za Jugoistočnu Europu

Goran Nikolić
Foto: PR FOTO
25.07.2019.
u 12:16

Goran Nikolić će na novoj poziciji biti odgovoran za regionalni rast i razvoj kompanije, ali i implementaciju aktivnosti koje će pridonijeti jačanju Herbalife Nutrition branda i njegove reputacije

Goran Nikolić imenovan je za novog Generalnog direktora tvrtke Herbalife Nutrition za Jugoistočnu Europu, pokrivajući tako područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Makedonije i Crne Gore.

Nikolić će na novoj poziciji biti odgovoran za regionalni rast i razvoj kompanije, ali i implementaciju aktivnosti koje će pridonijeti jačanju Herbalife Nutrition branda i njegove reputacije. Navedeno uključuje i upravljanje ključnim odnosima te suradnju s vodećim distributerima tvrtke.

Nikolić sa sobom donosi veliko međunarodno poslovno iskustvo iz kompanije Nestlé gdje je obnašao nekoliko strateških pozicija u području prodaje i trade marketinga. Njegovo bogato iskustvo uključuje i dvije godine provedene na specijalizaciji u sklopu međunarodnog razvojnog programa u središtu Nestléa u švicarskom Veveyu te engleskom Yorku, gdje je bio zadužen za globalni razvoj kanala i kategorije prodaje.

Diplomirao je na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu – smjer Financije. Ozan Ozsavasci, Regionalni potpredsjednik Herbalife Nutritiona za Istočnu Europu i Afriku, izjavio je:

– Pozdravljam Goranovo veliko iskustvo i ekspertizu koju donosi u Herbalife Nutrition za Jugoistočnu Europu. Uvjeren sam da će nam pomoći da postignemo strateške ciljeve i našu globalnu misiju da svijet učinimo zdravijim i sretnijim.”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije