Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Grupa Lloyds prijavila gubitak od 6,3 milijarde funti u 2009.

poslovni čovjek
26.02.2010.
u 09:27

Unatoč gubitku, koji je uzrokovan s 24 milijarde funti loših kredita, banka je podigla ukupni prihod 12 posto, na 23,9 milijardi funti, a troškove smanjila pet posto.

Bankarska grupacija Lloyds izvijestila je o operativnom gubitku od 6,3 milijarde funti u 2009. godini, koji je uzrokovan s 24 milijarde funti loših kredita. Gubitak je za nijansu manji od očekivanih 6,7 milijardi funti, koliko su prijavili u prethodnoj godini.

Prije oporezivanja, grupa je imala profit od milijardu dolara. Većinu loših kredita generirala je Halifax Bank of Scotland. Unatoč gubitku, prema podacima BBC-ja, banka je podigla ukupni prihod 12 posto, na 23,9 milijardi funti, a troškove smanjila pet posto.

Ključne riječi

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
12:25 26.02.2010.

Dobro pročitajte DOBITAK 23.9 MILJARDI FUNTA !!!!!!!! ......... jel sad vidite gdje leži zlo ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije