Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriza

Grčka će se pokušati zadužiti 5 mlrd eura na tržištima obveznica

grcka
Reuters
28.03.2010.
u 10:15

Ukupan iznos koji trebaju osigurati do početka lipnja dostiže 20 milijardi eura. Ne uspije li refinanciranje, aktivirat će se plan pomoći zemalja EU

Prije nego što stupi na snagu 'akcijski plan' pomoći Grčkoj od strane zemalja EU, Grčka će se pokušati zadužiti na međunarodnim tržištima obveznica. Prema informacijama koje je Financial Timesu otkrio Petros Christodulu, direktor agencije za upravljanje grčkim javnim dugom, Grčka namjerava podići kredit od pet milijardi eura za refinanciranje dugovanja. No, ukupan iznos koji trebaju osigurati do početka lipnja dostiže 20 milijardi eura.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boki2105
17:26 28.03.2010.

poslat ćemo mi njima našeg šukera i problem riješen, kad je riječ o zaduživanju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije