Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide im

Gotovo i ne ulažemo u marketing, nekada nam nije jasno kako stranci znaju za naša vrata

Proizvodnjom vrata bave se 30 godina, opremili su Arene u Zagrebu i Osijeku građene za rukometno prvenstvo 2009.
Foto: Dušan Mirković/VLM
11.12.2013.
u 15:52

Vrata koja proizvodi tvrtka Contura iz Pleternice nalaze se u javnim i poslovnim zgradama te privatnim domovima na svim kontinentima.

Vrata koja proizvodi tvrtka Contura iz Pleternice nalaze se u javnim i poslovnim zgradama te privatnim domovima na svim kontinentima. Vlasnik i direktor tvrtke Đuro Jelić kaže kako ni njemu nekad zapravo nije jasno kako neki naručitelji iz inozemstva doznaju za njih jer Contura gotovo i ne ulaže u marketing, piše Poslovni dnevnik.

"Radili smo na mnogo važnih projekata, uglavnom turističkih i sportskih, pogotovo u Hrvatskoj. Mislim da je našoj prepoznatljivosti, osim pouzdanih i kvalitetnih proizvoda, najviše pomoglo rukometno prvenstvo koje se 2009. održalo u Hrvatskoj. Mi smo, naime, radili na Areni u Zagrebu i Osijeku, isporučili smo za obje dvorane gotovo tisuću raznih specijalnih vrata. Na tim je projektima  radilo 200-tinjak inženjera. Kad je došla građevinska kriza, oni su svoju sreću potražili diljem svijeta. No, očito su im u dobrom sjećanju ostala naša vrata i naša tvrtka, pa kada rade na nečem sličnom u svijetu, preporuče investitoru naše proizvode", kaže Đuro Jelić. 

Contura se vratima bavi već 30-ak godina, a vrhunac produkcije doživjela je 2007. i 2008., kada je građevinski bum u Hrvatskoj bio na vrhuncu. Njihovu priču pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
domoljubxy
14:36 12.12.2013.

Saka vam ćast da je takvih više u zemlji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije