Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci

Gordan Radin novo pojačanje u upravi Agrokora

Goran Radin
Arhiv VL
06.04.2010.
u 13:50

Radin je prije prelaska u Agrokor bio u upravi Rajićevih tvrtki Dukat i Lura ulaganja, a u Agrokoru će obavljati funkciju izvršnog potpredsjednika za ljudske resurse te za pravne i opće poslove Agrokora, priopćeno je iz te kompanije.

Agrokorova uprava dobila je pojačanje. Od početka travnja Gordan Radin preuzeo je funkciju izvršnog potpredsjednika za ljudske resurse te za pravne i opće poslove Agrokora, priopćeno je iz te kompanije.

Radin je profesionalnu karijeru počeo 1983. u državnoj upravi kao stručni suradnik - savjetnik u tijelima državne uprave na imovinsko-pravnim i stambenim poslovima. Potom je radio u Izvršnom vijeću Grada Zagreba na poziciji tajnika vijeća, kasnije kao tajnik Vlade Republike Hrvatske, savjetnik veleposlanstva u SAD-u, a u siječnju 1995. preuzeo je i funkciju šefa kabineta predsjednika RH. U veljači 2000. prelazi u Dukat gdje je do 2007. bio na raznim funkcijama, pa i predsjednik uprave, a od lipnja 2007. do prelaska u Agrokor član je uprave Lura ulaganja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije