Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Google najcjenjenija kompanija u SAD-u

\'The Google logo is seen on a door at the company\'s office in Tel Aviv January 26, 2011. Search engine giant Google launched a massive archive retrieval project with Israel\'s national Holocaust mus
Reuters/Pixsell
03.05.2011.
u 17:22

U anketi je 30.000 sudionika ocjenjivalo kompanije u 20 kategorija, uključujući financijski učinak i društvenu odgovornost.

Google je prema anketi poduzeća za istraživanje tržišta Harris Interactive najcjenjenija kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama.

U anketi je 30.000 sudionika ocjenjivalo kompanije u 20 kategorija, uključujući financijski učinak i društvenu odgovornost.

Visokotehnološke kompanije dominiraju na vrhu poretka, a iza Googlea našli su se Apple (na 5. mjestu), Intel (6.), Amazon (8.), Sony (14.) i Microsoft (16.). 

Najslabije rezultate postigle su banke, osiguravajuće i naftne kompanije. Na samom su dnu AIG, BP, Bank of America...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije