Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultati

General Motors u zoni dobiti - i to 1,2 milijarde dolara

GM
AFP
17.05.2010.
u 15:31

U prvom tromjesečju prošle godine automobilski je gigant zabilježio gubitak 3,4 milijarde dolara. Na ovogodišnje rezultate znatno je utjecala prodaja Saaba.

DETROIT – General Motors objavio je rezultate prvog kvartala tekuće godine, prema kojima je ostvario prihod od 31,5 milijardi dolara i operativnu dobit od 1,2 milijarde dolara. U istom razdoblju lani imao je gubitak od 3,4 milijarde dolara. Na ovogodišnje rezultate znatno je utjecala prodaja Saaba. General Motors Europe zabilježio je gubitak prije oporezivanja 0,5 milijardi dolara, dok je posljednje tromjesečje prošle godine završio sa 0,3 milijarde dolara minusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije