Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicija na Žitanjaku

Garden gradi veću pivovaru i širi azijsko tržište

Davor Puklavec/PIXSELL
29.11.2021.
u 21:35

Nakon širenja žele biti najveća craft pivovara u regiji južne i središnje i istočne Europe. Strategija za Aziju za sljedeću godinu jest rast ovih tržišta uz otvaranje dodatnih, kao što su Japan, Hong Kong, Tajvan, Vijetnam, Južna Koreja i Indija.

Programom adventa koju su organizirali u prosincu, craft pivovara The Garden Brewery oprašta se od objekta u kojem su kuhali pivo i ugošćavali događanja u prvih pet godina svog poslovanja. Novu, značajno veću pivovaru grade također na zagrebačkom Žitnjaku, a ona će im omogućiti da utrostruče proizvodnju i postanu najveća craft pivovara u regiji te jedna od vodećih u Europi, kao i ojačati izvoz s proširenjem azijskog tržišta.

Dovršenje i preseljenje proizvodnih kapaciteta i pivnice na novu lokaciju očekuje se do kraja prvog tromjesečja 2022., s instaliranim kapacitetima od 35.000 hektolitara te značajno povećanim kapacitetima maloprodajne lokacije.

- Gradimo objekt koji će, nadamo se, izdržati test vremena za sljedećih 10 godina. Mnogo ulažemo i u naš proizvodni i prodajni prostor, prvenstveno kako bismo stvorili craft pivovaru koja će se isticati kao jedna od najboljih u Europi. Naš prodajni prostor i vrt pružit će korisničko iskustvo koje će biti potpuno jedinstveno za regiju i odlična reklama za Zagreb - pojasnio je za Poslovni dnevnik direktor Tom O’Hara. Nakon širenja žele biti najveća craft pivovara u regiji južne i središnje i istočne Europe. Strategija za Aziju za sljedeću godinu jest rast ovih tržišta uz otvaranje dodatnih, kao što su Japan, Hong Kong, Tajvan, Vijetnam, Južna Koreja i Indija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije