Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brokeri

FINESACapital prenio brokersko poslovanje na HITA-Vrijednosnice

Burza
Pixsell
30.12.2010.
u 17:07

FINESACapital posebno će se specijalizirati za upravljanje imovinom i vođenje portfelja

Investicijsko društvo HITA-Vrijednosnice d.d. uspješno je jučer završilo s prijenosom brokerskog poslovanja FINESACapitala d.d. i svi klijenti koji su potpisali suglasnost nastavljaju trgovati posredstvom HITA-e. Poslovna suradnja uspostavljena je zbog podizanja kvalitete investicijskih usluga i aktivnosti, razine konkurentnosti te racionalizacije poslovanja, izvijestili su iz oba društva.

FINESACapital d.d. nastavlja obavljati usluge upravljanja portfeljem, investicijskog savjetovanja te trgovanja za vlastiti račun.

Sporazum se temelji na strateškom opredjeljenju društva HITA–Vrijednosnice za daljnji razvoj naprednih tehnologija i postupaka vezanih uz izvršenja naloga za račun klijenta, a društvo FINESA CAPITAL svoj strateški razvoj zasniva na korištenju svjetski priznatih analiza i modela upravljanja portfeljem.

– HITA-Vrijednosnice na navedeni će način učvrstiti poziciju najvećega privatnog investicijskog društva u Republici Hrvatskoj po prometu dionicama na Zagrebačkoj burzi u 2009. godini, po broju podružnica: Dubrovnik, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Varaždin, Zadar, središnji ured Zagreb, broju ovlaštenih brokera (18) te investicijskih savjetnika (8) – priopćili su.

FINESACapital posebno će se specijalizirati na području upravljanja imovinom i vođenja portfelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije