Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda poslova

Fina traži 10 radnika, a Hrvatska kontrola zračne plovidbe četiri polaznika, evo što se još nudi

Foto: Thinkstock
07.03.2018.
u 11:55

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje poznavanje rada u foto studiju, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje rada u Lightroomu i Illustratoru. Više o opisu posla i načinu prijave pogledajte ovdje. Sretno s prijavama!

TPK-Zavod d.d. iz Zagreba zapošljava na dvije pozicije. Poslodavac traži NDT ispitivača (m/ž) i NDT inženjera (m/ž). Ukoliko vas ispunjavaju redovita primjerena primanja, težite ugodnim i primjerenim uvjetima rada, a skloni ste dinamičnom timskom radu ovaj je posao za vas! Poslodavac nudi i mogućnost putovanja i stručnih usavršavanja u zemlji i inozemstvu. Brzom prijavom do posla, ovdje.

HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE d.o.o. raspisala je oglas za izbor polaznika za osposobljavanje za kontrolore zračnog prometa. Potražuje se toranjski kontrolor u AKZP Zagreb/Lučko (m/ž) – 4 polaznika. Uvjeti prijave kandidata su četverogodišnja srednja stručna sprema, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice EU. Kandidati trebaju biti rođeni 1990. Ili biti još mlađi (poradi specifičnosti zanimanja) te imati zdravstvenu sposobnost („kategorija 3“ zrakoplovnog osoblja). Više o natječaju pogledajte ovdje.

Fidelta, znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž) za rad u Zagrebu. Ukoliko želite raditi u izazovnom i dinamičnom području pružanja usluga u istraživanju novih lijekova, na razvoju i implementaciji modernih istraživačkih tehnika, dobrodošli se u Fideltin tim. Više o uvjetima natječaja i načinu prijave pogledajte ovdje.

TGT Adriatik d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) za rad u Puli i okolici. Od kanidata se očekuje završen Građevinski fakultet, radno iskustvo u trajanju od dvije godine, vozačka dozvola B kategorije, znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi osiguran smještaj i rad na neodređeno. Prijaviti se možete ovdje.

Hotel Labineca d.o.o. traži zaposlenika na poziciji: voditelj hrane i pića (m/ž). Mjesto rada: Gradac. Posao voditelja uključuje vođenje cjelokupnog odjela hrane i pića s naglaskom na unapređenje prodaje, kreiranje proizvoda i usluga, organizaciju rada i vođenje tima ljudi unutar kuhinje i restorana. Kandidate očekuje kontrola svih poslovnih procesa u odjelu. Trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete - VŠS/VSS ugostiteljskog smjera ili SSS ugostiteljskog smjera s 5 godina radnog iskustva i minimalno 2 godina iskustva na sličnim pozicijama te profesionalno pristupati radu. Prijavite se ovdje.

Joe's beach bar traži više djelatnika za rad u Splitu. Poslodavac nudi široku lepezu poslova - od barmena, preko kuhara, sve do promotora. Svih 8 pozicija za rad na moru pogledajte ovdje.  Prijave traju do 15.03., stoga ne propustite ove poslovne prilike!

Financijska agencija zapošljava na 10 pozicija po cijeloj RH. Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Moderna je to institucija izgrađena na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti. Poslovnice su povezane sa suvremenom informatičkom tehnologijom i locirane su tako da jamče klijentima lak i brz pristup iz svakog dijela Hrvatske. Poslodavac traži IT programera u Zagrebu te poslovnog analitičara – specijalista (m/ž). Ostale pozicije pogledajte na linku  i prijavite se.

Američka Ambasada traži zaposlenika na poziciji: IRC (Information Resource Center) director (m/f). Potrebne kvalifikacije kandidata: B.A. (preddiplomski studij) iz područja informacija (knjižnične znanosti), engleskog jezika i književnosti ili iz područja novinarstva. Idealan kandidat mora imati najmanje 5 godina iskustva, znanje engleskog jezika - razina IV (kandidati će biti testirani), a potrebna je i razina IV na hrvatskom jeziku. Od vještina se traže i odlične komunikacijske sposobnosti. Mjesto rada: Zagreb. Više informacija o natječaju i načinu prijave pogledajte na linku

PwC zapošljava na poziciji strategy and operation consultant (m/ž) za rad u Zagrebu. Kvalifikacije potrebne za ovu poziciju su: sveučilišno obrazovanje, najmanje 3 godina iskustva u području strateškog i operativnog savjetovanja ili rad na sličnoj poziciji.  Idealan kandidat treba biti otvoren za putovanja po regiji (3/5 dana tjedno), imati izuzetne analitičke vještine te sposobnost komuniciranja kompleksnih ideja putem engleskog jezika. Ukoliko ste timski igrač i imate sve potrebne kvalifikacije za ovaj natječaj prijavite se ovdje

Ključne riječi

Komentara 2

PL
plavi69
15:07 07.03.2018.

Najbolje je ovo za americku ambasadu, tko moze te uvjete ispuniti.. aha.. americki gradjani trenutno kao rezidenti u HR.. :)

DI
Direkt
13:34 07.03.2018.

Eto, mogu Blaženkovića strpati u kontrolu zračne plovidbe,on ima cestovnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije