Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

FIMA Global Invest: Nismo povezani s Podravkinim jamstvima

podravka
Nikola Wolf
27.01.2010.
u 12:03

Putem Zagrebačke burze objavili su kako nisu sudionici poslovnih odnosa Podravke i Plurisa (bivše Fima grupe), te tako nema niti povezanosti s jamstvima i sudužništvima dviju spomenutih tvrtki.

FIMA Global Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima, objavilo je danas putem Zagrebačke burze kako nije sudionik poslovnih odnosa  Podravke i Plurisa (bivše Fima grupe) te tako nema niti povezanosti s jamstvima i sudužništvima dviju spomenutih tvrtki.

Svoje poslovanje FIMA Global Invest  i dalje obavlja kontinuirano i kvalitetno, upravljajući neometano otvorenim investicijskim fondovima FIMA Equity, FIMA Maximum i FIMA West, te zatvorenim fondovima ZIF Breza d.d. i ZIF FIMA Proprius d.d. koje djeluju kao samostalne pravne osobe, stoji u priopćenju.

Navode i kako tvrtka nije u blokadi i nema problema sa solventnošću, a također ne postoji mogućnost da bilo kakav odnos ranije spomenutih tvrtki Podravka i Pluris utječe na poslovanje FIMA Global Investa.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berlioz
13:06 27.01.2010.

Da, da, zato i jesu prije par mjeseci, kad je postalo razvidno da ce se razotkriti kriminal u Podravci i Fimai, suvlasnici podijelili tvrtku na vise dijelova :) No to je uzaludan manevar kao i kad su optuzeni naglo pocelii poklanjati svoju imovinu rodbini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije