Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
banke

Europska komisija: Upitno preživljavanje Hypo grupe

Hypo banka
Reuters
24.06.2010.
u 11:31

Plan restrukturiranja Hypo Group Alpe Adria, po mišljenju Europske komisije, nije adekvatan da bi banka ponovno postala rentabilna.

Plan restrukturiranja Hypo Group Alpe Adria, po mišljenju Europske komisije, nije adekvatan da bi banka ponovno postala rentabilna. Austrijski Standard prenio je informacije iz EK-a prema kojima zatvaranje podružnica u nekoliko zemalja i povlačenje iz rizičnih poslova neće biti dovoljni za preživljavanje posrnule grupacije.

Nakon lanjske nacionalizacije banke, novi čelnik Gottwald Kranebitter predstavio je plan koji predviđa ulazak u zonu dobiti za dvije godine. Kranebitter vjeruje u takav ishod unatoč sumnjama EK-a i trenutačno radi na vraćanju povjerenja i depozita u banku.

Komentara 18

M0
missbond 077
17:44 25.06.2010.

Ako ta banka propadne, propada li i moj kredit? Mislim, nemoram ga više vraćati?

GL
glumac
15:48 24.06.2010.

hipo banka je banka skrbnik naših mirovinskih fondova.dali su ti novci sigurni ili smo i to silom zakona izgubili.

LJ
Lastan_Jr
13:47 24.06.2010.

Juuuuhhuuuuu!!!!! Nadam se da i moja rata za motor nece prezivit!!!! :-)))) jedva cekam!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije