Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financiranje

Europska investicijska banka daje kredit HBOR-u od 150 mil. eura

euri
Sanjin Strukić/PIXSELL
10.02.2012.
u 13:08

U HBOR-u su istaknuli da će ovaj kredit dobro doći gospodarstvenicima u trenucima kada je izvora financiranja zbog krize sve manje, javlja HRT.

Europska investicijska banka odobrila je kredit HBOR-u od 150 milijuna eura po fiksnoj kamati od 3 posto za financiranje projekata malog i srednjeg poduzetništva, javlja HRT.

– Uz ovaj zajam EIB nam je omogućio i korištenje dviju darovnica u ukupnom iznosu od 6,5 milijuna eura za sva ona trgovačka društva koja će u svojim programima imati i komponentu energetske učinkovitosti – rekao je Anton Kovačev, predsjednik uprave HBOR-a, prenosi HRT.

Komentara 26

VL
   
12:19 12.02.2012.

- Zašto se i dalje zadužujemo?

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:35 10.02.2012.

Ovo će biti prva \"investicija\" kroz Čačićeve firme.

BB
brle brkić
21:51 10.02.2012.

Nekad je bila parola bolje grob neg rob a sad izgleda da je obrnuto bolj rob nego grob.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije