Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja u Hrvatskoj

Atraktivan posao uključuje stimulativnu plaću, besplatan smještaj u Dubaiju i druge pogodnosti
21. ožujka 2019. u 14:44 221 prikaza
Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja u Hrvatskoj
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ta aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ u ponedjeljak, 25. ožujka točno u 9 sati u hotelu Sheraton Zagreb (Kneza Borne 2).

Nove pozicije otvorene su za žene i muškarce. Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obvezno, kandidatima se preporuča da ispune online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group careers prije dolaska na „Dan otvorenih vrata“. Više informacija i detalja o selekcijskom postupku može se naći na: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obvezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja u Hrvatskoj | Autor : Promo Foto: Promo

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tijekom boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, a na njih imaju pravo i članovi obitelji te prijatelji zaposlenika.

Emirates zapošljava oko 23.000 članova kabinskog osoblja od kojih je trenutno 200 Hrvata. Hrvatica Vinka Gracin, članica kabinskog osoblja Emiratesa posljednjih šest godina, podijelila je svoje iskustvo: „Posao u Emiratesu i život u Dubaiju nevjerojatno su životno iskustvo. Imala sam priliku upoznati ljude različitih nacionalnosti i susresti se s mnogim kulturama. Zahvaljujući ovom poslu upoznala sam neke od svojih najboljih prijatelja jer se unutar naše zajednice kabinskog osoblja članovi tretiraju kao obitelj.“

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan od 2017. godine i nudi letove iz zračne luke „Franjo Tuđman“ u Zagrebu zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER. Emirates trenutno leti u više od 150 odredišta u 86 zemalja na šest kontinenata. Kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja aviokompanija nudi priliku za razvoj karijere putem edukacija i jedinstvenog kulturnog i međunarodnog okruženja.

Koronavirus u Velikoj Britaniji
ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?
Astrologinja koja je predvidjela koronavirus otkriva što nas čeka u idućim mjesecima
Renault Clio LPG
NEOČEKIVANA AVANTURA
Kako je jedan običan Clio završio na neobičnom mjestu