Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna kuna

Elda, Mato Furnir i ĐĐ TEP najbolje poslovali

Zlatna kuna
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
11.12.2015.
u 17:27

Vrednovanje poduzeća obavljeno je temeljem analize 21 pokazatelja poslovanja iz godišnjeg financijskog izvještaja, pri čemu su prednost dobile proizvodne djelatnosti.

Gospodarska komora Brodsko-posavske županije nagradila je poduzeća koja su se u protekloj, za poduzetnike veoma teškoj godini, istaknula i polučila izvrsne rezultate.

"Zlatne kune" dodijeljene su "Eldi" iz Nove Gradiške u kategoriji malih, "Discopan Mato furniru" iz Oprisavaca u kategoriji srednjih te Đuro Đaković TEP-u iz Slavonskog Broda u kategoriji velikih tvrtki.

Vrednovanje poduzeća obavljeno je temeljem analize 21 pokazatelja poslovanja iz godišnjeg financijskog izvještaja, pri čemu su prednost dobile proizvodne djelatnosti.

- Nagrađeni su poduzetnici sve vrijeme investirali, kako u nove proizvodne pogone, tako i u održavanje postojećih. Taj proces je ove godine ubrzan zahvaljujućim nekim Vladinim poticajima, ali ulagali su i vlastita sredstva i na tome im valja čestitati – rekao je predsjednik komore Drago Čugura. 

>> Optiplast najbolja tvrtka u kategoriji malih trgovačkih društava

Komentara 1

MA
malaplava
14:52 13.12.2015.

čudno kako nije ništa napisano za vodećeg a trenutno ne procesuiranog k.r.iminalca Ravlića kojega se sa na čudan način stečenim tvrtkama u zadnje vrijeme forsira u svim medijima,jer je također jedna od "njegovih" ropotarnica dobila priznanje za nešto,uz desetke miliona bespovratnih sredstava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije