Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeftini letovi

Easy Jet uvodi linije iz Zagreba za London i Pariz za 32 eura

easyJet
arhiva vl
08.07.2010.
u 13:45

Avioni Easy Jeta počet će letjeti u Pariz iz Zagreba 1. studenog ove godine, a u London 11. veljače 2011. godine.

Vodeći europski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Easy Jet najavio je danas dva nova leta iz Zagreba, za Pariz (Charles de Gaulle) i London (Gatwick). Nove se linije uvode od 1. studenog 2010., odnosno 11. veljače 2011. Karte će se moći kupiti već po cijeni od 31.99 eura uključujući poreze i pristojbe. Avioni će letjeti četiri puta tjedno za Pariz te pet puta tjedno za London airbusom 319. Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica u suradnji s privatnim partnerima ove su godine posebnu pozornost posvetili tzv. avioodredištima pa je Željko Lenart, državni tajnik za turizam, rekao kako su uveli nove mjere za zračni promet u sklopu kojih se izdvaja i 20 eura poticaja s hrvatske strane po svakom dovedenom putniku.

– Zahvaljujući ovim mjerama, očekujemo dolazak oko 600 tisuća gostiju, što nam je poticaj da i u 2011. budemo proaktivni. Želja nam je da dostupna cijena letova omogući svim turistima da na brz i udoban način posjete našu zemlju – rekao je Lenart. Peter Voets, direktor marketinga Easy Jeta za Švicarsku, Austriju i istočnu Europu prilikom predstavljanja dosadašnjih poslovnih rezultata i poslovne strategije istaknuo je kako su nakon letova u Splitu i Dubrovniku, oduševljeni što dodaju još jednu zračnu luku u svoju mrežu.

– Nudeći izravne letove iz glavnog grada omogućit ćemo Hrvatima da koristeći naše privlačne cijene tijekom cijele godine uživaju u uzbudljivim gradovima poput Pariza i Londona. Utjecaj na lokalnu ekonomiju također će biti velik uz 120.000 novih putnika koji će slijetati i uzlijetati iz Zagreba – poručio je Lenart.

Komentara 1

10
101lakeoswego
14:14 10.07.2010.

ajde daj ti leti za 32 eura, k vragu pa zakaj uzimate najnize cijene, po istom principu uzmite kod istog prijevoznika najvise cijene, koliko ima ovih karata po 32 eura 5 ili 6??????????????????? da cujem ?????????????????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije