Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultati

Dvorjančanský nastavlja dizati prihod Vipneta

17.02.2015., Zagreb - Predsjednik uprave Vipneta Jiriji Dvorjancansky na konferenciji za medije.
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
23.04.2015.
u 08:45

Motor rasta Vipneta već drugo tromjesečje zaredom su fiksne komunikacije, a broj takvih korisnika porastao je 13,2 posto

Novi predsjednik uprave Vipneta Jiří Dvorjančanský, koji je tu funkciju preuzeo u kolovozu, drugo je tromjesečje zaredom podigao prihod Vipneta. Operater koji se dugo mučio s padom prihoda objavio je da je od siječnja do ožujka ukupan promet povisio za 1,6 posto, na 84,6 milijuna eura. Tromjesečje prije Vipnet je imao prvi rast prihoda u posljednjih nekoliko godina, od 0,5 posto. Dvorjančanský kaže da se Vipnet vraća rastu te da je uspio usporiti i zaustaviti negativne trendove. Još je puno posla ispred nas, ali ako nastavimo ovim tempom, uvjeren sam u pozitivnu promjenu trenda operativne dobiti kaže novi čelnik Vipneta.

Motor rasta Vipneta već drugo tromjesečje zaredom su fiksne komunikacije. Ukupan broj korisnika te usluge porastao je 13,2 posto u odnosu na prvo tromjesečje godinu prije, na 228,9 tisuća. Korisnika fiksnog brzog interneta je 25,5 posto više nego lani, odnosno 145,5 tisuća. Pritom je prosječan mjesečni prihod po korisniku u fiksnim komunikacijama smanjen za samo 1,5 posto.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:04 23.04.2015.

I antenu su mi digli na 20m od prozora. Smradovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije