Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna industrija

Đuro Đaković na korak do velikog posla na Bliskom istoku

Đuro Đaković
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
13.01.2015.
u 19:00

Patria ima sporazum s nama, mi s Kongsbergom, a sad ga imaju i Patria i Kongsberg, kaže T. Mazal iz Đ. Đakovića

Potpisivanje strateškog partnerstva za tržište Bliskog istoka između finske Patrije i norveškog Kongsberga moglo bi donijeti novi veliki posao Đuri Đakoviću.

Naime, brodska je tvrtka s Fincima dogovorila zajedničke nastupe u prodaji vozila Patria AMV trećim zemljama, dok je s Kongsbergom ugovoreno partnerstvo na razvoju i komercijalizaciji nove visokosofisticirane oružne stanice. Time su se Brođani stavili uz bok malobrojnim proizvođačima obrambene tehnike najviše razine u svijetu. – Patria ima sklopljen sporazum s nama, mi imamo s Kongsbergom, a sad ga imaju i Patria i Kongsberg – rekao je Tomislav Mazal, šef uprave Holdinga Đure Đakovića.

Iz brodske tvrtke ranije su poručili kako su u posljednje dvije godine stvoreni svi preduvjeti za dobivanje značajnijih poslova u vojnoj industriji na izvoznom tržištu.

>>Crobexi pali, Đuro Đaković dobitnik dana

>>Crobexi u blagom padu, Đuro Đaković nastavlja pozitivan niz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije