Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

DPD – najbolji pomoćnici Djeda Božićnjaka

DPD Croatia
04.12.2020.
u 15:00

DPD Croatia, inovator u uslugama dostave, predstavio je novu kampanju kojom na duhovit način pokazuje da ima opcije usluga dostave kakve samo možete poželjeti – brze, sigurne i tako jedinstvene da ih odabire i sâm Djed Božićnjak.

U blagdansko vrijeme kada nam je sigurna i efikasna dostava paketa posebno važna, DPD Croatia svojom novom kampanjom pokazuje da može konkurirati i najboljem od najboljih blagdanskih dostavljača – Djedu Božićnjaku. Jer nudi vam tako praktične, pouzdane i inovativne opcije dostave zbog kojih se i sam Djedica može potpuno opustiti. DPD je spreman za blagdanske izazove!

Očekuje se da će tijekom vrhunca sezone porast broja paketa biti čak 100% u odnosu na uobičajene dnevne količine pa je u cijeloj Europi spreman moćan tim DPD Djedičinih pomoćnika: 17.000 dodatnih vozača, 5.000 dodatnih kontakt operatora, do 400 dodatnih međunarodnih linija i, naravno, beskontaktna dostava i maske.

Od travnja do lipnja 2020., kada su mjere zaključavanja postale stvarnost u većini europskih zemalja, DPDgroup je isporučio ukupno 425 milijuna paketa diljem Europe, što je porast od 26% u odnosu na 2019. godinu. Iako su mnogi očekivali povratak na brojke prije pandemije nakon što su gradovi ponovno otvoreni, ti su veći iznosi, posebno za privatne korisnike, dosljedni od srpnja ove godine. DPDgroup bilježi vrlo snažan porast od čak 68%  između rujna 2019. i rujna 2020. Nije teško pogoditi zašto pored tako dobro organizirane dostave i palete usluga u kojima svatko može pronaći rješenje za sebe. Zato su ovi stručnjaci za dostavu posebno spremni u ovima danima najveće kupovine kako bi uspješno pokrili i najzahtjevnije dane poput Crnog petka, Cyber Mondaya te božićnih blagdana  kada će internetska prodaja zasigurno premašiti rekorde.

Najbolje opcije dostave već su spremne: korisnici mogu izabrati i preusmjeriti svoje pakete uz pomoć myDPD aplikacije kamo god žele – trebaju samo izabrati opciju dostave koja im najviše odgovara – doma, u Pickup lokacije, Pickup Station – paketomate ili pak u DPD City depo, gravitiraju li Zagrebu. Tako mogu biti potpuno sigurni da će njihovi darovi onima koje najviše vole kao i oni poslani njima stići brzo, sigurno i uz beskontaktnu dostavu uz PIN kôd, koja pruža maksimalnu sigurnost ovom izazovnom vremenu.

Odaberu li DPD Station - paketomate, primatelji mogu uštedjeti tako dragocjeno vrijeme obavivši dvije stvari odjednom te uz blagdansku kupovinu preuzeti i svoj paket na jednom od paketomata u sklopu odabranih trgovina Lidla. Fantastične opcije, složit ćete se. Oslonite se zato s povjerenjem na čaroban blagdanski DPD dostavni tim!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije