Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modne lisice

Dolce i Gabbana osumnjičeni da su utajili 840 milijuna eura poreza

dolce gabbanna
18.10.2010.
u 11:59

Tužilaštvo smatra da je kompanija D&G osnovala tvrtku Gado u Luksemburgu 2004. godine, koja ima nadležnost nad proizvodima kompanije, čime su izbjegli plaćanje poreza u Italiji.

Talijansko tužilaštvo sumnjiči dvojac iz modnog giganta "Dolce & Gabbana" da je utajio 840 milijuna eura, pišu talijanski mediji. Tužilaštvo smatra da je kompanija D&G osnovala tvrtku Gado u Luksemburgu 2004. godine, koja ima nadležnost nad proizvodima kompanije, čime su izbjegli plaćanje poreza u Italiji.

Istraga o poslovanju osnivača kompanije Domenica Dolcea i Stefana Gabbane završena je, ali zvanična optužnica još nije podignuta.

Italija je posljednjih mjeseci pooštrila mjere protiv rasprostranjene utaje poreza kako bi povećala državne prihode zbog globalne gospodarske krize.

Ključne riječi

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
15:11 18.10.2010.

Hrvatska najviše trguje sa italijom zar ne, .. pitanje .... tko je koga naučio zanat? ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije