Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatna repa

Dodijeljena priznanja najboljim kooperantima županjske Sladorane i Vira

Sladorana
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
06.02.2015.
u 12:27

Priznanja su još dodijeljena i Poljoprivrednoj zadruzi Jankovci i tvrtki Meretine

I ove godine županjska Sladorana dodijelila je tradicionalna godišnja priznanja Zlatna repa najboljim proizvođačima šećerne repe kao i dugogodišnjim partnerima Sladorane i Vira. Zlatnu repu sladorane, za najboljeg proizvođača šećerne repe sa zemljištem većim od 500 hektara, dobio je PIK Vinkovci.

Priznanja su još dodijeljena i Poljoprivrednoj zadruzi Jankovci i tvrtki Meretine. Mato Sabadoš dobio je priznaje u kategoriji proizvođača sa zemljištem od 20-50 hektara dok je Darko Bistrović nagrađen u kategoriji proizvođača sa zemljištem do deset hektara. Za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju Sladorana je Zlatne repe dodijelila Ivici Krniću i PZ Golijat iz Cerne.

Predsjednik Uprave Sladorane Dražen Robić i predsjednik NO Sladorane Marinko Viro dodijelili su i priznanja za najbolje kooperante Viro tvornice šećera. Zlatnu repu, u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 500 hektara, dodijeljena je tvrtki Belje iz Darde.

Priznanja su uručena i Dušku Trstenjaku iz Baranjina Vrha, Stjepanu Perinu, tvrtki Hibrid Commerce, Dejanu Kaselju i Daliboru Kusturi. Uručena su i priznanja za najbolje kooperante tvrtke iz Mađarske. Tako je Zlatna repa za najboljeg proizvođača iz Mađarske dodijeljena tvrtki Kun-Farm KFT dok je priznanje za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju dodijeljeno tvrtki Primex Consulting KFT. Ovo je druga godina zaredom da ova mađarska tvrtka dobiva to priznanje.

>>Sladorana će proizvesti 70.000 tona šećera, 6 tisuća tona više od kvote

>>Sladorana Županja postaje novi vlasnik Slavonija Nove
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije