Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Do uspješne tvrtke uz CompanyWall business pametne podatke

CompanyWall je tvrtka koja slovi za jednu od najboljih bonitetnih kuća u regiji i na području Europske unije, koja desetcima tisuća klijenata nastoji osigurati pouzdane i ažurne podatke o svim bitnim stavkama poslovanja, pružajući svoje usluge u sklopu portala CompanyWall business
18. lipnja 2019. u 11:34 108 prikaza
CompanyWall
Pogledajte galeriju 1/3

Danas je poslovnim subjektima dostupan čitav niz financijskih i ekonomskih podataka koji su od važnosti za poslovanje tvrtke, no ponekad je teško odlučiti na koji način iste tumačiti i svrsishodno koristiti. Usavršili smo pametni sustav obrade podatka koji će brojne poslovne i financijske informacije, sklone konstantnoj mijeni, komunicirati na pravi način. Svojim korisnicima nastojimo svakodnevno pružiti još bolju uslugu, stoga smo vam pripremili u potpunosti redizajnirane digitalne certifikate te prikupili sva relevantna financijska izvješća za prošlu godinu, koja su vam sada dostupna na jednome mjestu.

CompanyWall je tvrtka koja slovi za jednu od najboljih bonitetnih kuća u regiji i na području Europske unije, koja desetcima tisuća klijenata nastoji osigurati pouzdane i ažurne podatke o svim bitnim stavkama poslovanja, pružajući svoje usluge u sklopu portala CompanyWall business. Cilj je zadovoljiti potrebe korisnika koji svakodnevno nastoje opstati na stalno fluktuirajućem tržištu. Razvojem poslovno-informacijskih usluga, našim klijentima omogućujemo transparentan uvid u sve ekonomske i financijske pokazatelje tvrtki od interesa. Na taj način, naši klijenti imaju uvid u poslovanje svojih klijenata, potencijalnih poslovnih partnera, ali i konkurenata, što uvelike pomaže donošenju adekvatnih i racionalnih poslovnih odluka. 

Otkrijte prvi kako posluje vaša konkurencija uz CompanyWall business financijska izvješća za 2018. godinu

U bazi podataka tvrtke CompanyWall nalaze se svi poslovni subjekti registrirani u Republici Hrvatskoj, s velikim brojem međusobno povezanih informacija koje se svakodnevno ažuriraju. Uz osnovni set informacija, CompanyWall vam također nudi brz i vjerodostojan uvid u bonitetnu ocjenu tvrtke, koja predstavlja zbir statične i dinamične ocjene poslovanja, kao osnovnih financijskih i ekonomskih pokazatelja poslovnog uspjeha. Financijska godišnja izvješća, koja igraju veliku ulogu pri izračunu boniteta određene tvrtke, bitan su pokazatelj poslovanja kroz godinu te služe kao orijentir pri odabiru tvrtke-suradnika.  

CompanyWall | Autor :

I ove godine za sve korisnike usluga portala CompanyWall business pripremili smo ažurne i pouzdane podatke o financijskom poslovanju u 2018. godini! U potpunosti smo osvježili podatke, u suradnji s javnim financijskim institucijama Republike Hrvatske, učinivši dostupnima sva prošlogodišnja financijska izvješća i bilance, što bitno utječe na formiranje bonitetne ocjene.

Na temelju preciznog izračuna bonitetnih ocjena, obradom podataka i korištenjem smart data pristupa obrade istih, moguće je ostvariti veću profitabilnost te ići u korak s vremenom. Na taj način, svaki zainteresirani korisnik do svih poslovnih podataka može doći, kako je to slučaj s uslugama koje pruža portal CompanyWall business, na jednostavan način, tako otvorivši put lakšem i uspješnijem poslovanju. 

Želite li saznati godišnja financijska izvješća vašeg klijenta, poslovnog partnera ili konkurenta? 

Registriraj se i donesi dobru poslovnu odluku!

Osigurajte besplatan DEMO pristup!

Prilikom registracije upišite kod za besplatni DEMO pristup:

CERTCWBIZZ18

REGISTRIRAJTE SE OVDJE

CompanyWall | Autor :

Pametnom obradom podataka, za svoje klijente pripremili smo sve na jednom mjestu, pružajući im uslugu bez koje je danas nemoguće poslovati. Korištenjem podataka obrađenih od strane vrhunskih ekonomskih i financijskih analitičara te njihovom implementacijom, omogućujemo minimaliziranje poslovnih rizika te potičemo donošenje mudrih poslovnih odluka.

Portal CompanyWall business svojim korisnicima omogućuje stabilno i inteligentno poslovanje, pružajući alate koje marljivo nadograđujemo, kako bi svaka pravna osoba imala priliku ostvariti veliku financijsku dobit, poslovati pouzdano i sigurno te širiti svoje poslovanje, usluge i ugled na načine prihvatljive zahtjevima suvremenog globalnog tržišta i odgovornog poslovanja. Kontinuirano osluškujemo potrebe tržišta i svojim inovativnim pristupom te uporabom smart data sustava pomažemo izgradnji stabilnog i modernog poslovanja, stvarajući bolju sliku cjelokupne hrvatske gospodarske klime.

Ne riskirajte, iskoristite moć informacija koje vam nudi CompanyWall business, te sigurno zakoračite u poslovni svijet!

Za više informacija posjetite portal https://www.companywall.hr, nazovite nas na 01/6443-785, 099/349-7399 ili nam pišite na info@companywall.hr.

Naziv: CompanyWall d.o.o.

Adresa: Kušlanova 27

10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 93441573210

Matični broj: 04002008

Direktor: Maja Kljun

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas