Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni rezultati DM-a

DM: Rast prometa od 17,4 posto

dm
Arhiva VL
22.10.2009.
u 12:38

Tvrtka je ove godine otvorila i 219 novih radnih mjesta, a u idućoj godini planira otvoriti novih 20 trgovina i zaposliti više od stotinu ljudi.

ZAGREB - Unatoč recesiji kakva nije viđena u posljednjih 60 godina, DM je u protekloj poslovnoj godini ostvario promet veći od 1,8 milijardi kuna, što je rast od 17,4 posto u odnosu na godinu ranije, rekao je na današnjem predstavljanju poslovnih rezultata direktor DM-a Mirko Mrakužić. Dodao je kako očekuje da će ostvarena dobit ostati na razini prošle godine, odnosno oko 110 milijuna kuna.
 
Predstavljanjem poslovnih rezultata DM je objavio i podatke o najnovijim ponudama za kupce, kojih u njihovih 117 dućana diljem Hrvatske ima 60.000 dnevno. Tvrtka je ove godine otvorila i 219 novih radnih mjesta, a u idućoj godini planira otvoriti novih 20 trgovina i zaposliti više od stotinu ljudi.
 
- Posebno smo ponosni na naše društveno odgovorno poslovanje i humanitarne donacije koje su u prošloj poslovnoj godini dosegnule vrijednost od 4,1 milijun kuna, kao i stvaranje specifične kulture kupovanja u našim trgovinama - rekao je Mrakužić. Više od 76 posto hrvatskih građana redovito kupuje u našim trgovinama, a svojim smo im programima lojalnosti ostvarili 45 milijuna kuna uštede. Također nam je važno i zadovoljstvo radnika, čija prosječna plaća iznosi 7326 kuna, a svi DM-ovi zaposlenici dobiju 14 plaća godišnje - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:54 24.10.2009.

Uzmite u naukovanje Peveca... Mozda ce u 2. pokusaju shvatiti da s radnicima koje plati 2000 kn nema napretka... A nešto će i naučiti kako se treba odnositi prema kupcu od kojeg se živi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije