Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje poslovanja

DIV grupa širi poslovanje, izvozi proizvode na Afrički kontinent

Samobroski DIV, Darko Pappo, clan uprave DIV-a
Davor Puklavec/PIXSELL
20.03.2013.
u 13:15

Samoborski DIV već je izvezao preko 100 tona standardne vijčane robe za naručitelja tvrtku NSS Fasteners iz Južnoafričke Republike

Nakon proboja na zahtjevno rusko tržište, DIV je ponovno izišao izvan granica Hrvatske i Europske Unije te isporučio svoje proizvode na Afrički kontinent. Samoborski DIV već je izvezao preko 100 tona standardne vijčane robe za naručitelja tvrtku NSS Fasteners iz Južnoafričke Republike koji od hrvatske tvrtke zahtjeva ekskluzivnu i visokokvalitetnu robu, piše u priopćenju  tvrtke.

Izvoz u Južnoafričku Republiku rezultat je predstavljanja DIV-ova asortimana na dosadašnjim međunarodnim sajmovima. Po svemu sudeći pregovori s novim kupcima DIV-a će se nastaviti u svibnju ove godine, kada predstavnici Južnoafričke Republike dolaze u Hrvatsku.

Očekuje se sklapanje novog ugovora u kojem će se precizirati količina DIV-ovih vijaka namjenjenih prodaji u Južnoafričkoj Republici, navodi se u priopćenju.

>>Veliko srce radnika DIV-a: Skupili 104.520 kuna za obrazovanje djece

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije