Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

Davor Majetić novi glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca

Davor Majetić
nnn
30.06.2010.
u 14:49

Majetić ima višegodišnje iskustvo u upravljačkim funkcijama u domaćim i međunarodnim poduzećima, a najveći dio profesionalnog života proveo je u Microsoftu.

Davor Majetić izabran je za novog glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, izvijestili su danas iz HUP-a. Dosadašnji izvršni direktor Atenta dužnost preuzima 15. rujna, a pomoćnik glavnog direktora ostaje Bernard Jakelić, koji je na toj poziciji bio i za vrijeme mandata bivšeg glavnog direktora Đure Popijača, sadašnjeg ministra gospodarstva.

Majetić ima višegodišnje iskustvo u upravljačkim funkcijama u domaćim i međunarodnim poduzećima, a najveći dio profesionalnog života proveo je u Microsoftu i to na istaknutim pozicijama glavnog izvršnog direktora, direktora prodaje i marketing menadžera, odgovornog za međunarodna tržišta (Hrvatska, Bosna i Hercegovina , Srbija, Makedonija i Albanija). Zadnje dvije godine na mjestu je izvršnog direktora tvrtke Atento. Dobitnik je nagrade CROMA za menadžera godine u kategoriji za srednje velike tvrtke u 2006. godini te nagrade za najbolje malo gospodarstvo u Hrvatskoj u 2005. godini.

- Dugogodišnje međunarodno iskustvo u prodaji i menadžmentu, iskustvo u upravljanju te dobri odnosi s malim, srednjim i velikim tvrtkama, vladama i poduzetnicima svrstavaju Majetića u red izvrsnih poznavatelja upravljanja poslovnim procesima, i kao takav zasigurno će doprinijeti razvoju Hrvatske udruge poslodavaca u još kvalitetniju  poslodavačku instituciju - kazao je prilikom izbora novog glavnog direktora HUP-a Damir Kuštrak, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
11:12 01.07.2010.

dakle, hrvatska udruga poslodavaca uz predsjednika Kuštraka ima i glavnog direktora, što bi značilo da ima i nekoliko direktora koji nisu glavni, pa vjerojatno i nekoliko pomoćnika, pa zamjenika, pa ravnatelja, pa nadzorni odbor, pa sud časti, pa tko zna što još ne... i imaju obraza od države zahtijevati smanjenje državne administracije???

ZM
zmaj5
21:22 30.06.2010.

@zgenije Sve točno,od slova do slova,još preblago,ali kristalno jasno,netreba ništa dodati. Htio sam napisati,ali sam vidio ovaj post,to je to.

ZG
zgenije
16:26 30.06.2010.

Jedino što zna prodati je prodati samog sebe i šuplje priče. Poslovne reference: direktor Microsofta, nema konkurencije, čisti monopol, nema veće hladovine, dobra plaća + kombinacije s distributerima... Microsoft skužio kombinacije pa je zamoljen da ode. Onda je mislio daa nešto zna pa je zatražio \"povrat duga\" od 3 firme kojima je prethodno davao poslove da mu osnuju Atento. U Atentu se ponašao kao pijani milijunaš, zaradio 0 kuna, potrošio tuđe milijune, \"bad luck\", nema monopola. Pročitajte si njegove najave od prije godinu-dvije kad je pokrenut Atento. Cijelo vrijeme plaća tuđim novcem PR anencije da organiziraju objavu afirmativnih članaka uključujući stopiranje nezgodnih pitanja. Npr. koliko je tuđe love potrošio u Atentu, koji je bio promet, što je napravio, koji su ciljevi ostvareni, zašto i pošto je iz Microsofta (monopoliste) nabacivao poslove uvijek istim firmama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije