Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriva interpretacija

Darko Končar: Nije istina da je 1500 radnika 3. maja višak

DANKO KONČAR
Robert Anić/PIXELL
12.03.2012.
u 08:54

Što se tiče toga da ću otpustiti od 1000 do 1500 radnika, to nije istina. Na sastanku koji je održan u 3. maju svi sudionici, uključujući i čelnike sindikata, razmijenili su svoja razmišljanja i uskladili svoje stavove – kazao je Končar

Potencijalni kupac 3. maja Darko Končar sinoć je u Dnevniku 3 na HTV-u opovrgnuo da je rekao kako je 1000 do 1500 radnika brodogradilišta višak.

– Činjenica je da nema sigurnih poslova i to oni najbolje znaju jer su njihove knjige narudžbi prazne i znaju pod kojim uvjetima se mogu ili ne mogu dogovoriti nove narudžbe. Što se tiče toga da ću otpustiti od 1000 do 1500 radnika, to nije istina. Na sastanku koji je održan u 3. maju svi sudionici, uključujući i čelnike sindikata, razmijenili su svoja razmišljanja i uskladili svoje stavove – kazao je Končar.

Na kraju je još dodao da je i dalje zainteresiran i za kupnju Kraljevice i Brodotrogira.

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:10 12.03.2012.

Radnici 3 maja preuzmite stvar u svoje ruke kao radnici Jadrankamena nemojte dozvoliti da Koncar komunista koji je ukrao novac od Hrvata i pere ga sada kupi ono sto se stvaralo 100 i vise godina i upise se kao vlasnikik a za par dana proda vas nekom englezu koji poslije jedne godine upropasti ovu tvrtku koja je svojom konkurencijom smeta Engleskoj ili nekom drugom u trci u svijetu brodogradilista.. Cilj neki svjetski tvrtki izbaciti svu konkurenciju i tako mogu preko Koncara napraviti!!

MU
mala ulica
08:55 13.03.2012.

U članku ITB u Berlinu Ministar turizma Ostojić daje težinu traženju investitora (umjesto da se brine o što boljem funkcioniranju naše turističke ponude) i prodaji otoka (tako je lako delati šolde prodavajući tuđe). Croatia Airlines plače umjesto da se organiziraju low cost letovi svakodnevno na sve naše aerodrome i tako donosi rad i time novac na naše područje. Brodogradnja je bez narudžbi i to je problem. Tko nije sposoban biti dobar gospodar ako ne želi da propadne mora si nači dobroga gospodara.

MA
mareiaco
11:57 13.03.2012.

Ovaj čovjek mi se već gadi .Dali kupuje brodogradilišta ili ne ,izgleda da i on sam nezna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije