Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZSE danas

Crobexi u plusu, HT najtrgovaniji

Zagrebačka burza ilustracija
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
17.06.2015.
u 18:09

Sektorski indeksi završili su u rasponu od +0,29 posto koliko bilježi CROBEXturist do -1,24 posto koliko je pao CROBEXkonstrukt

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili porastom; CROBEX je uvećan za 0,42 posto na 1.759,66 boda a CROBEX10 za 0,59 posto na 1.030,66 bodova, piše portal hrportfolio.hr.

Sektorski indeksi završili su u rasponu od +0,29 posto koliko bilježi CROBEXturist do -1,24 posto koliko je pao CROBEXkonstrukt. Obveznički indeksi danas su pali; CROBIS je umanjen za 0,20 posto a CROBIStr za 0,19 posto.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi porastao je u odnosu na jučer i to za 5,1 milijuna kuna te je iznosio 10,9 milijuna kuna. Milijunski promet zabilježila su dva izdanja a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +4,55 do -8,45 posto.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije