Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORAK IZVAN HRVATSKE

Croatia Airlines uveo liniju između Mostara i Beirut

Fotografija: Croatia Airlines
Foto: import
14.09.2014.
u 23:14

Hrvatski zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines od prošlog tjedna uveo je charter liniju koja povezuje Mostar u Bosni i Hercegovini s libanonskom metroplom Beirutom.

Inicijator ovoj projekta je bila libanonska agencija koja organizira prijevoz hodočasnika iz Libanona u Međugorje. Ova linija je raritet i po činjenici da CA vrlo rijetko uvodi letove između dviju inozemnih destinacija.

Letovi će biti jednom tjedno, svakog utorka, a obavljat će se zrakoplovima Airbus A319

Komentara 3

Avatar Feniks
Feniks
23:37 14.09.2014.

Pametan potez! Ima još sličnih linija na kojima bi bili puni avioni.

Avatar Feniks
Feniks
23:39 14.09.2014.

I otud tvrdnja da je Mostarac inozemna destinacija?

HR
HRVATSKA89
01:15 15.09.2014.

croatia airlines-a pa u kojoj ste vi mene kanti vozili srce kad mi nije stalo nece nikada avion je bii pun smeca papirica po podu mrvica od hrane sjedala napola raspadnuta svaki 15mi avion propadao kroz zracni prostor ili kakoako se to vec zove a sada vidim na slici da ima i novijih modela aviona kod vas pilot nam je bio ko onaj vozac u filmu ko to tamo peva samo su nam falile ona svinja i pec na drva pa nemozes bolje pozeljet za prvi let tri sata su prolazila ko tri tjedna hvala vama ali ja nebi vise isa zrakom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije