Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4472 više noćenja

Crikvenički Jadran u prvom polugodištu ostvario 7% više prihoda

kamp,turizam
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
04.08.2014.
u 13:36

Dobrim rezultatima najviše je pridonio odličan turistička posjeta u predsezoni, s dvoznamenkastim rastom noćenja u travnju i prvoj polovici svibnja te dobrim rezultatom u lipnju.

Jadran d.d. iz Crikvenice, turistička tvrtka koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 autokampa i turističko naselje, u prvih šest mjeseci ove godine bilježi rast poslovnih pokazatelja.

U Jadranu je u prvoj polovici godine ostvareno 4472 ili 6 posto više noćenja nego u istom razdoblju lani, ostvareno je 7 posto više prihoda i 8 posto ukupno bolji poslovni rezultat nego u prvih šest mjeseci lani. Dobrim rezultatima najviše je pridonio odličan turistički posjet u predsezoni, s dvoznamenkastim rastom noćenja u travnju i prvoj polovici svibnja te dobrim rezultatom u lipnju.

>>Rujan postaje špica sezone: Talijani i Nijemci na Jadran dolaze sve kasnije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije