Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preuzimanje

CityEx odustao od kupnje Todorićeva A1 Direkta

'24.04.2009., Vrbovec - Premijer Ivo Sanader otvorio je novu Agrokorovu tvornicu za proizvodnju mesa u Vrbovcu s kapacitetom od 100.000 tona godisnje. Ivica Todoric, vlasnik koncerna Agrokor.  Photo:
'Zarko Basic/PD/PIXSELL'
10.09.2012.
u 08:00

Propao posao vrijedan nekoliko milijuna eura jer američkom vlasniku nedostaje pravne sigurnosti

CityEx odustao je od akvizicije A1 Direkta koji Agrokor prodaje već neko vrijeme. Riječ je o tvrtki koja primarno distribuira novine. Iako je cijena u domeni poslovne tajne, doznajemo da je CityEx nudio nekoliko milijuna eura. Prema izvorima iz tvrtke, posao je propao nakon što je regulator tržišta HAKOM odbio žalbe tvrtke na rješenje koje im je stvorilo nove troškove u poslovanju.

Američki vlasnici CityExa, nezadovoljni odlukom regulatora, protumačili su to kao pravnu nesigurnost pa su zasad odustali od investicije i širenja mreže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije