Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Cijena nafte dosegnula šestotjedni rekord

Nafta
AFP/Reuters
23.02.2010.
u 08:15

Nafta sad stoji oko 80 dolara po barelu. Na poskupljenje je utjecala i odluka o pomoći zaduženoj Grčkoj, koja je podigla euro 0,3 posto. Niži dolar naftu čini jeftinijom za kupce u drugim valutama.

Slabljenjem dolara, cijena nafte porasla je do najviše razine u šest tjedana, na što je utjecala i odluka o pomoći zaduženoj Grčkoj, koja je podigla cijenu eura 0,3 posto.

Niži dolar naftu čini jeftinijom za kupce u drugim valutama. Cijena po barelu dosegnula je u jednom trenutku 80,51 dolar, a potom je pala 35 centi i vratila se na 80,16 dolara. U Londonu je, prema BBC-ju, cijena porasla 42 centa, na 78,19 dolara.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:00 23.02.2010.

znaci ...ina dize cijene..u utorak..... hvala..!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije