Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državni portfelj

CERP obezglavljen, očekuje se potez Vlade

Vlada na 75. sjednici donijela uredbu o trošarinama na automobile
Patrik Macek/PIXSELL
16.01.2018.
u 15:50

Prvi put ova državna institucija koja upravlja uglavnom problematičnim dijelom državnog portfelja trenutno nema odgovornu osobu na čelu.

Sedam mjeseci od kada je raspisan javni natječaj za ravnatelja Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP) odluka o odabiru novog šefa još nije donesena, a kako je u međuvremenu istekao ugovor o radu v.d. ravnatelja Mirku Volareviću, posljednjih desetak dana CERP je obezglavljen.

U ovom trenutku još nije poznato ni hoće li na sjednici Vlade u četvrtak Volareviću još jednom biti produžiti mandat ili će konačno biti odabran jedan od dva kandidata, Volarević ili Mladen Plećaš.

Prvi put ova državna institucija koja upravlja uglavnom problematičnim dijelom državnog portfelja trenutno nema odgovornu osobu na čelu. Kako se u međuvremenu CERP-u donose odluke i hoće li to utjecati na usporavanje privatizacijskih procesa koji su u tijeku, iz nadležnih institucija zasad ne daju službene informacije.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije