Naslovnica Biznis

Bruketi i Žiniću Cropak za ambalažu ulja Chiavalon

Agenciji Bruketa&Žinić&Grey ovo je sedma Cropak nagrada, a druga za suradnju s OPG-om Chiavalon iz Vodnjana.
15. lipnja 2018. u 08:31 2 komentara 300 prikaza
dizajn
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/2

Agencija Bruketa&Žinić&Grey osvojila je nagradu Cropak za najbolji dizajn ambalaže za Chiavalon poklon izdanje maslinova ulja.

OPG Jože Želežnjak u Ribniku ZLATA VRIJEDAN Što je u zrnu, to je i u ulju, nema dodataka

Obitelj Chiavalon, koja je među najnagrađivanijim proizvođačima ekstra djevičanskih maslinovih ulja u Hrvatskoj, htjela je snažnije komunicirati porijeklo svojih maslinovih ulja. Stoga im je agencija osmislila ambalažu inspiriranu tradicionalnom arhitekturom i umjetnošću u Istri, filmom, glazbom i vodnjanskim muralima spajajući povijesno i suvremeno nasljeđe.

Agenciji Bruketa&Žinić&Grey ovo je sedma Cropak nagrada, a druga za suradnju s OPG-om Chiavalon iz Vodnjana.,

Umorni ste i bezvoljni? Ovo je hrana koja će vam vratiti energiju!

dizajn
1 / 10
-Ako se borite da ostanete budni na svome radnom mjestu, sigurno ste se već zapitali u čemu je problem. Koliko god kava popili, ništa vam ne može vratiti prijeko potrebnu energiju i stalno se osjećate loše i bezvoljno.
zlata vrijedan Na jednom grmu uberu 140 jagoda

 

roštilj
NIKAD JEDNOSTAVNIJE
Prvi put roštiljate? Olakšajte si život s ovim priborom!

A1 izdvaja za Vas

  • antonelić:

    ja se sjećam top menađerice , starije podpredsjednice koncerna agrokor , gospođe ljerke puljić ... tako sposobne žene nismo imali od osamostaljenja ( prije nje samo je jovanka budisavljević broz bila tako sposobna ) ... ljerkica je dobila osam nagrada ... prikaži još! za ženu godine i postala simbol uspjeha hrske žene ... ne bih volio da se slično desi sa agentima bruketi i žiniću ... da završe kao ljerka ili ne daj bože kao uspješni bankar siniša košutić zvani unuk , koji se šeće besposlen po terazijama ...

  • Lujo123:

    bruketin čaća je bil direktor u HEP - u, pa je na račun HEP - a opremil sina silnom opremom (PC - i, ploteri, skeneri, ekrani, telefoni i td.). Poslove na kojima je sinek "zaradil" velile novce tatek je organiziral ... prikaži još!l isto preko HEP -a. I sad je sinek "uspješan" podizetnik! Bljuv!!