Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovanje

British Airways osigurao normalno poslovanje i u slučaju štrajka

british airways
04.03.2010.
u 08:10

British Airways objavio je da se tisuću radnika prijavilo da dobrovoljno radi kao kabinsko osoblje ako dođe do najavljenog štrajka zaposlenika.

British Airways objavio je da se tisuću zaposlenika prijavilo da dobrovoljno radi kao kabinsko osoblje ako dođe do najavljenog štrajka. Od čarter-agencije misli preuzeti i 23 zrakoplova s kompletnom posadom, koja bi u slučaju štrajka kao pomoć trebala uzlijetati s Heathrowa.

Izvršni direktor British Airwaysa Willie Walsh na internom sastanku sa zaposlenicima upozorio je kako ne misli odustati od najavljenih rezova među kabinskim osobljem. Najave štrajka potaknute su najavom rezanja broja zaposlenih u studenom.

Walsh je rekao i kako su dvije strane službeno razgovarale samo dva sata u posljednja dva tjedna, što su udruge radnika odbacile kao glupost. Čak i ako zaposlenici budu štrajkali, uprava je poručila kako će moći odraditi sve letove iz London City Airporta, kao i sve duge letove iz Gatwicka. Nastavit će se i sa "znatnim“ brojem dugih i kratkih letova iz Heathrowa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije