Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijere

Boris Bauk novi glavni direktor Hewlett-Packarda Hrvatska

Boris Bauk
Arhiva VL
16.03.2010.
u 14:16

Bauk će zamijeniti Alojzija Jukića. Jukić je imenovan menadžerom za "enterprise storage, server & networking" za europska tržišta u razvoju.

Danas je HP objavio imenovanje Borisa Bauka glavnim direktorom te voditeljem poslovanja za Hrvatsku.

Bauk, koji će preuzeti svoju novu ulogu 1. svibnja, vodit će lokalni tim te će biti odgovoran za upravljanje HP-ovim poslovanjem u Hrvatskoj. Bit će odgovoran Josefu Ehrenhoeferu, glavnom direktoru i voditelju poslovanja HP-ovih europskih tržišta u razvoju (European Emerging Markets (EEM)).

Boris Bauk dolazi iz kompanije IN2, gdje je bio član upravnog odbora, a njegove su odgovornosti bile usredotočene na prodaju i odnos s klijentima, organizaciju, planiranje i aktivnosti vezane uz pripajanja i akvizicije. Prije dolaska u IN2, bio je Siemensov country menadžer/direktor poslovnih IT usluga (Siemens Business Services).

Bauk će zamijeniti Alojzija Jukića, koji je bio generalni direktor HP Hrvatska više od sedam godina. . Jukić je imenovan menadžerom za "enterprise storage, server & networking" za europska tržišta u razvoju 1. studenog 2009. te je u prijelaznom razdoblju obnašao funkciju glavnog direktora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije