Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

B.net ostvario 94,8 milijuna kuna prihoda

B.net putem svoje mreže trenutačno ima doseg do 260 tisuća kućanstava.
20. svibnja 2010. u 12:16 0 komentara 4 prikaza
domena
Foto: Arhiva VL

Od 1. listopada 2009. do 31. ožujka 2010. godine B.net je ostvario 94,8 milijuna kuna prihoda, što je 35, 4 posto više nego u istom razdoblju lani, rekao je na današnjem predstavljanju poslovnih rezultata predsjednik uprave B.neta Adrian Ježina.

Dodao je kako je istodobno EBITDA u prvoj polovici godine porasla na 20 posto, što je 8 posto više nego u cijeloj prošloj poslovnoj godini. B.net putem svoje mreže trenutačno ima doseg do 260 tisuća kućanstava, a broj korisnika telefonskog priključka znatno je porastao u odnosu na prošlu godinu pa sada 33 posto B.netovih korisnika koristi uslugu fiksne telefonije, što je povećanje od 50 posto u odnosu na lani.

Porastao je i broj internet korisnika, i to 34 posto.

 - B.net ima najbrži net u Hrvatskoj, 32 Mbps, u osnovnom dual ili triple paketu 8Mbps, istaknuo je Ježina najavivši u bliskoj budućnosti uvođenje novih interaktivnih usluga i povećanje backbone mreže na 10Gbps. Također je najavio i nove investicije u mrežu od 4, 82 milijuna eura.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.