Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medijsko preuzimanje

Bloomberg kupuje tjednik Business Week

bloomberg
Bloomberg
14.10.2009.
u 10:39

Vrijednost Business Weeka trenutačno je između dva i pet milijuna dolara, a Bloomberg bi ga prema određenim uvjetima trebao kupiti po nominalnoj cijeni od jednog dolara.

Prema pisanju Financial Timesa (FT), Bloomberg će kupiti renomirani tjednik Business Week, nakon što je prije nekoliko tjedana tjednik ponuđen na prodaju. Kao glavni razlog prodaje navodi se snažan pad prodaje oglasa.

Kako se nagađa u medijima vrijednost Business Weeka trenutačno je između dva i pet milijuna dolara, a Bloomberg bi ga prema određenim uvjetima trebao kupiti po nominalnoj cijeni od jednog dolara, prenosi FT.

Iako su uvjeti kupnje zasad nepoznati, Bloomberg se obvezao stvoriti novi model poslovanja za 80 godina star američki poslovni tjednik, čija je tiraža veća od 900 tisuća primjeraka.

Prema riječima predsjednika Bloomberga Daniela Doctoroffa Business Week trebao bi pomoći Bloombergu da lakše dođu do korporacijskih i vladinih dužnosnika, odnosno do onih koji donose odluke vezane za tržište.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije