Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Perhoč

Bivši župan vraća se na mjesto direktora Čakoma

Ivan Perhoč
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
06.03.2019.
u 16:18

Perhoč je već bio direktor Čakoma od 2000. do 2009. godine, a trenutno obnaša funkciju tehničkog direktora

Ivan Perhoč (60) vraća se na mjesto direktora čakovečke komunalne tvrtke Čakom. Odlučila je to jednoglasno Skupština Čakoma nakon provedenog rjavnog natječaja i prethodnog mišljenja Nadzornog odbora. Na natječaj je stigla samo Perhočeva molba, za koju je provjerom utvrđeno da ispunjava sve propisane uvjete, pa vođenje tvrtke preuzima 15. ožujka.

Perhoč je već bio direktor Čakoma od 2000. do 2009. godine, a trenutno obnaša funkciju tehničkog direktora. Bio je i SDP-ov župan Međimurske županije. Dosadašnjoj direktorici Snježani Talčec Avirović istekao  je mandat, i ostaje raditi u Čakomu na radnom mjestu sukladno stučnoj spremi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije