Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urota protiv fonda

B. Škegro: Pozivam USKOK da odmah dođe i sve ispita

borislav škegro  (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
08.02.2012.
u 15:07

Škegro će protiv Hanžekovića, Samodola, Marića i dijela medija pokrenuti privatne tužbe

Pozivam USKOK da odmah dođe i sve ispita – kazao je Borislav Škegro na konferenciji za novinare na kojoj su on i njegov najbliži suradnik Tomislav Matić opširno, a u jednom trenutku i emotivno odgovarali na tvrdnje bivšeg čelnika Hanfe Ante Samodola te izjave odvjetnika Marijana Hanžekovića, inače jednog od ulagača u fond Questus i člana Nadzornog odbora tog fonda, u tjedniku Nacional, kao i izjave neimenovanog člana Nadzornog odbora u kojima je Škegro prepoznao Željka Marića.

Škegro će protiv Hanžekovića, Samodola, Marića i dijela medija pokrenuti privatne tužbe zbog, kaže, laži do bola i besramnih optužbi da su se kockali s mirovinama i napuhivali vrijednost fonda.

Škegro tvrdi da su se Hanžeković i Marić urotili protiv fonda te da su “uvjerivši se u vrijednost fonda, u suradnji sa Samodolom krenuli protiv Questusa i protiv svih dioničara".

– Cilj im je bio postaviti drugo društvo za upravljanje i provesti svoje planove – rekao je Škegro.

Komentara 42

JA
jamanuša
15:45 08.02.2012.

\" Ma ljudi jeli moguće \"da je netko Škegru pokrao , ako je tako neka je!

CH
chemica
15:46 08.02.2012.

Poziva USKOK da dođe, a moli Boga da to bude što je moguće kasnije. Malo rodijačkog prenavljanja.

2F
2 FAST 4 U
15:33 08.02.2012.

istop tak i onaj bandić.....se uzda u pravnu državu ista je to škola...kumrovečka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije