Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlačenje

Austrijska Hypo banka napušta pet tržišta u istočnoj Europi

Hypo banka
Pixsell
12.03.2010.
u 16:28

Austrijski Wirtschaftsblatt piše da se Hypo banka povlači iz Mađarske, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine, zbog restrukturiranja poslovanja.

Hypo Alpe-Adria Bank International planira se povući s pet istočnoeuropskih tržišta. Austrijski Wirtschaftsblatt piše da se Hypo povlači iz Mađarske, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine, zbog restrukturiranja poslovanja. Pozivajući se na dobro informirane izvore, Wirtschaftsblatt piše da Hypo taj plan mora dostaviti Europskoj uniji do kraja ovog mjeseca.

Austrijska vlada nacionalizirala je posrnuli Hypo u prosincu 2009., a ta će banka ove i 2011. godine morati isplatiti 3,5 milijardi eura obveznica.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jankoprekobrda
11:08 13.03.2010.

Veliki remont MONEY LUNDRY MASHINE. Nebi smo ni mi nista izgubili da se povuce i iz Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije