Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova akvizicija

Audi kupio talijanskog proizvođača motocikala Ducati

\'Italian Valentino Rossi of Ducati  takes a bend in the MotoGP free practice  of the Italian Grand Prix at the Mugello circuit on July 2, 2011.  AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE\'
GIUSEPPE CACACE/Reuters
19.04.2012.
u 08:07

Ducati je od 1988. godine osvojio čak 13 titula svjetskog prvenstva Superbike

Njemački autodiv Audi, inače u vlasništvu Volkswagena, kupio je legendarnog talijanskog proizvođača motocikala Ducati za još nepoznat iznos, prenosi BBC.

Čelništvo kompanije prihvatilo je odluku da se "obitelji" priključi i dvanaesti član, a detalji akvizicije bit će poznati nakon što nadležne regulatorne agencije izdaju potrebne dozvole.

Ducati je od 1988. godine osvojio čak 13 titula svjetskog prvenstva Superbike i ovakav potez tumači se kao želja da se i u motociklističkom segmentu konkurira BMW-u.

Talijanski proizvođač godišnje proizvede 40.000 motocikala od kruzera preko naked-motocikala do superbikeova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije