Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ambiciozni planovi

Arena centar proširuje se za 6000 četvornih metara

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
08.02.2018.
u 08:29

U 2019. planira se otvorenje retail parka ispred zapadnog dijela centra na 8000 četvornih metara površine

Najveći zagrebački šoping centar u prosincu je bio najposjećeniji otkako je otvoren prije sedam godina.

 

Broj posjetitelja premašio je milijun, a potrošnja je rasla dvoznamenkasto prema prosincu 2016. Lijepa uvertira za novosti planirane u 2018. i 2019. Ponuda centra će se proširiti za gotovo 6000 četvornih metara nove prodajne površine, a u centar će ući i neki novi anchor zakupci, koji su po mišljenju samih posjetitelja Arena Centra nedostajali – stoji u priopćenju Arena centra.

U 2019. se, pak, planira otvorenje retail parka ispred zapadnog dijela centra na 8000 četvornih metara prodajne površine.

– Zadovoljni smo rezultatom s kojim smo zatvorili 2017. godinu, no i dalje osluškujemo želje i potrebe naših vjernih posjetitelja čija očekivanja želimo nadmašiti – poručuje Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra.

Komentara 1

BU
BubyZG
19:22 08.02.2018.

Nabijem vas na ANCHOR ZAKUPCE i neka mi popuše na RETAIL PARKU !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije