Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manja potrošnja vode

Aplikacijama do izračuna koliko uz Hansgrohe možete uštedjeti

Hansgrohe,mjesalica
Hansgrohe
19.07.2013.
u 18:43

U skladu s ekološkom osvještenosti kompanije, Hansgrohe inzistira na dugotrajnim proizvodima koji štede vodu i energiju

Grupa Hansgrohe jedan je od predvodnika u sanitarnoj industriji po pitanjima održivosti i zaštite okoliša i klimatskih uvjeta. Tvrtka, piše 24sata, gaji desetljećima dugu ''zelenu“ povijest i postavlja si visoke ciljeve za ekološku budućnost jer su preuzimanje društvene odgovornosti i održivost dio samopoimanja tvrtke Hansgrohe, ali i njezinih poduzetničkih ciljeva. U njih se ubraja i proširivanje asortimana proizvodima koji štede energiju i vodu, kao i definiranje svjetskih trendova s pomoću inovativnih tehnologija.

Kako su energetska učinkovitost i zaštita okoliša vrlo važan element u temeljnim vrijednostima kompanije, obitelj Jelušić vrlo brzo je našla zajednički jezik s predstavništvom Hansgrohea u Hrvatskoj te za svoje kupaonice odabrala miješalice Metris koje je dizajnirao njemački Phoenix design studio, a prikladne su za njihovu niskoenergetsku kuću jer imaju EcoSmart štednu funkciju. Opremljene su štednim perlatorom koji uvijek limitira protok vode na 5 litara u minuti neovisno o dolaznom tlaku vode. To je standardna oprema svih Hansgrohe miješalica. U skladu sa zelenom korporativnom bojom koja podržava ekološku osviještenost kompanije, Hansgrohe inzistira na dugotrajnim proizvodima koji štede vodu i energiju potrebnu za zagrijavanje vode, sofisticiranim sustavima za recikliranje, ekološki prihvatljivim lokacijama i proizvodnim tehnologijama.

Ako i sami želite izračunati potrošnju vode i energije u svom domu ili poslovnom objektu, dostupne su aplikacije za pametne telefone i računala putem kojih možete izračunati potrošnju vode i koliko možete uštedjeti uporabom Hansgroheovih proizvoda.

Više pročitajte ovdje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije