Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezbrižni šef janafa

Ante Markov otišao na godišnji iako mu prijeti gubitak fotelje

'02.02.2010., Zagreb  Ante Markov,predsjednik uprave JANAF-a. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
04.01.2012.
u 16:54

Od predsjednika uprava javnih poduzeće jedino su Markov i Anto Violić otišli na godišnji odmor.

Šef Janafa Ante Markov i predsjednik uprave ACI marine Anto Violić jedini su predsjednici uprava javnih poduzeća koji su se "usudili" otići na godišnji odmor u poslijeizborno doba, piše Poslovni dnevnik.

Ostali na godišnji i ne pomišljaju zbog, kako su rekli, posla koji ne mogu ostaviti, novih projekata i tako dalje. Međutim, mnogi se sigurno i pitaju hoće li ostati ili morati otići, o čemu se neslužbeno već naveliko razgovara.

Doduše, špekulira se i da će HSS-ovac Markov svoju karijeru morati nastaviti negdje drugdje, no to ga očito nije spriječilo da spakira kovčege i ode na odmor. Violić se pak smatra jednim od najuspješnijih direktora javnih tvrtki s obzirom na to da njegov ACI posluje s dobiti, zbog čega je mogao bez brige otići posjetiti obitelj u Dubrovniku.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Komentara 5

Avatar delminium
delminium
17:51 04.01.2012.

Nema stranke u hrvatskoj povijesti kojoj bi bolje pristajalo ime zločinačka organizacija nego što pristaje HSS-u.

BZ
Branko Zajec
18:24 04.01.2012.

Zna Markov da mu je došao kraj. Politika ga je postavila, politika će ga smijeniti. To je sudbina političkih poslušnika. Zato, dobro je učinio, odlaskom na godišnji odmor. Janaf je dobra tvrtka i dobro radi i bez njega ili bilo kojega drugoga , koji će doći.

MI
milton
19:55 04.01.2012.

Obojica su svijesni da su završili svoje epizode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije