Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Akreditacija Končarevu labosu

Akreditaciju je predsjedniku Uprave Končar-Instituta za elektrotehniku Siniši Marijanu uručio v.d. ravnatelja Hrvatske akreditacijske agencije Tihomir Babić
12. srpnja 2019. u 18:41 0 komentara 193 prikaza
Certificiranje Laboratorijskog centra Končar - Instituta za elektrotehniku
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Končar grupa dobila je akreditaciju za svoj Laboratorijski centar od osam laboratorija s više od 500 metoda ispitivanja koje provodi 170 zaposlenih. Akreditacija je uručena Končar-Institutu za elektrotehniku, čime je potvrđena neovisnost i stručnost u pružanju laboratorijskih i terenskih ispitivanja.

Željezničko-cestovni prijelazi PROMO Ugovorena isporuka i ugradnja opreme za 50 željezničko-cestovnih prijelaza u Hrvatskoj

Akreditaciju je predsjedniku Uprave Končar-Instituta za elektrotehniku Siniši Marijanu uručio v.d. ravnatelja Hrvatske akreditacijske agencije Tihomir Babić. Jedan od najvjernijih korisnika Končareva laboratorija, koji je prve certifikate dobio 1999., švedski je energetski div ABB koji u Zagrebu atestira veliki broj svojih novih proizvoda.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.