Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mjesec dana obnovljene rute

Air Serbia: Avioni na liniji Beograd – Zagreb popunjeni su odlično

Air Serbia
Foto: Air Serbia
08.01.2015.
u 08:25

Zrakoplovi srbijanske nacionalne aviokompanije Air Serbia, bivšeg JAT-a, gotovo mjesec dana lete na liniji Beograd – Zagreb

Zrakoplovi srbijanske nacionalne aviokompanije Air Serbia, bivšeg JAT-a, gotovo mjesec dana lete na liniji Beograd – Zagreb. U Air Serbiji ne otkrivaju koliko su putnika dosad prevezli ni kolika je popunjenost zrakoplova koji dva puta dnevno lete na toj relaciji, no tvrde da su izuzetno zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Napominju da će vrijeme pokazati uspješnost te rute. Kažu da svakodnevno prate broj rezervacija koje im pristižu te da su povratne informacije putnika vrlo pozitivne. Između Zagreba i Beograda lete zrakoplovi ATR koji imaju 66 sjedala, a u toj aviokompaniji tvrde da im mnogi putnici predlažu uvođenje airbusa (128 sjedala u verziji A319, odnosno 155 sjedala u verziji A320), umjesto ATR-ova, zbog velike potražnje.

– Možemo reći da su nam avioni odlično popunjeni – odgovor je Air Serbije o popunjenosti aviona na liniji Beograd – Zagreb – Beograd. Što se tiče strukture putnika na toj liniji, u srbijanskom nacionalnom avioprijevozniku također navode da su vrlo zadovoljni strukturom putnika i da su uspjeli odgovoriti na potrebe onih putnika koji su često službeno putovali između Beograda i Zagreba i bili prisiljeni putovati automobilom ili autobusom.

Povratna zrakoplovna karta Zagreb – Beograd stoji oko 990 kuna, a let traje sat i 10 minuta. Putovanje automobilom na relaciji Zagreb – Beograd – Zagreb, računajući cestarinu i gorivo, stoji 955 kuna i traje oko četiri sata i 15 minuta.

No povratna autobusna karta Zagreb – Beograd – Zagreb znatno je jeftinija od zrakoplovne, čak tri puta, iznosi 375 kuna, a put traje pet i pol sati, dok je vožnja vlakom najjeftinija, povratna karta stoji 321 kunu, no taj put u jednom smjeru traje puno dulje, oko sedam i pol sati.

>>Air Serbia uspostavila letove za Zagreb

>>Air Serbia napada CA jeftinim letovima iz Zagreba u Europu

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar guza guzic
guza guzic
08:43 08.01.2015.

Sad za izbore bice i bolje pounjeni

EL
EldersRealm
08:36 08.01.2015.

Jel ovo placeni oglas?

OR
=orlando=
09:04 08.01.2015.

pa i prije avionske linije ljudi su putovali, a sad je to puno lakše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije