Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova linija

Air Canada iduće ljeto izravno povezuje Zagreb i Toronto

Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
29.09.2017.
u 16:56

Air Canada će na liniji Toronto-Zagreb iduće ljeto letjeti utorkom, srijedom, četvrtkom i subotom, a iz Zagreba za Toronto srijedom, četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Zrakoplovna kompanija Air Canada objavila je danas popis izravnih letova s kojima kreće iduće ljeto iz Toronta i Montreala, a među novim odredištima je i Zagreb.

Air Canada će na liniji Toronto-Zagreb iduće ljeto letjeti utorkom, srijedom, četvrtkom i subotom, a iz Zagreba za Toronto srijedom, četvrtkom, petkom i nedjeljom. 

"Zahvaljujući novim letovima Air Canada je postao jedini sjevernoamerički avioprijevoznik koji nudi letove za Rumunjsku, a nudimo najčešće letove iz Kanade za Hrvatsku i Portugal i to s ukupno najvećim brojem sjedala", rekao je predsjednik putničkog prijevoza u Air Canadi Benjamin Smith.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kukupuku123
22:20 29.09.2017.

Mrak... I onda vi genijalni urednici stavite fotografiju NATO Awacs zrakoplova... Pa stvarno... Ako ne znate, zna Google...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije