Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U deset godina

Agrokor u Srbiji uložio 450 milijuna eura, zaposlio 6.500 ljudi

ante todoric
PIXSELL
22.09.2012.
u 11:15

Agrokor će i ove godine u Srbiju investirati dosta novca najavio je ističući kako ta kompanija u Srbiji danas zapošljava 6.500 radnika, uz nakanu da do konca 2012. godine ostvare konsolidirani prihod od 800 miliona eura

U susjednu Srbiju koncern Agrokor u proteklih deset godina koliko posluje na tržištu našeg istočnog susjeda, uložio je 450 milijuna eura, izjavio je izvršni potpredsjednik te kompanije za maloprodaju Ante Todorić, a donosi Blic.

- Agrokor će i ove godine u Srbiju investirati dosta novca najavio je ističući kako ta kompanija u Srbiji danas zapošljava 6.500 radnika, uz nakanu da do konca 2012. godine ostvare konsolidirani prihod od 800 miliona eura, procijenio je izvršni potpredsjednik za maloprodaju.

Agrokor  je u Srbiji vlasnik maloprodajnog lanca “Idea”, kompanija “Frikom” i “Dijamant”, a srbijansko tržište je, prema ocijeni Ante Todorića, izuzetno dinamično, velika je konkurencija, dok su vrlo aktivni i domaći trgovci pa ni najvećima nije lako.

Na upit planira li Agrokor preuzeti neke nove kompanije u Srbiji, Todorić pojašnjava kako se uvijek o tome razmišlja, ali nije ništa precizirao.

Komentara 17

CH
chemica
12:11 22.09.2012.

No, obožavatelji Todorića, gdje ste sad? Izvukao je novac iz Hrvatske kako bi ga uložio u Srbiji. Pravi "domoljub". Kada ovdje sve ode k vragu, ostat će mu tamo imperija.

JA
james49
12:54 22.09.2012.

Pa naravski. Od tamo je veća dobit jer ono što će tamo proizvesti, uvest će u Hrvatsku. Nije on lud, koristi svaku mogućnost za veliku zaradu. A živi u iznajmljenoj vili pod Sljemenom. Iznajmljena od Agrokora koji ima i hoteljersku djelatnost.

SJ
Super Jura
11:56 22.09.2012.

Svuda se ulaze samo se nasa mala kiflica zaobilazi :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije