Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE ICERTIAS-A

Addiko banka prva u Hrvatskoj dobila certifikat “prijatelj klijenata”

Autor
Valentina Weisner Mijić
12.07.2017.
u 06:50

Od mogućih pet bodova banka je za poslovanje s klijentima i aktivnosti u posljednjih godinu dana dobila ocjenu 4,22

Addiko Bank postala je prva banka u Hrvatskoj kojoj je međunarodna organizacija za certificiranje ICERTIAS dodijelila certifikat “prijatelj klijenata” (Customers’ Friend).

U istraživanju koje je proveo ICERTIAS i analizi aktivnosti banke u proteklih godinu dana, otkad je predsjednik uprave Mario Žižek predstavio novi brend, Addiko je od mogućih pet bodova dobio ocjenu 4,22. Ocjenjivali su se stav i odnos prema klijentima, kvaliteta korisničke podrške, odnos prema zaposlenicima i poslovnim partnerima, inovativnost u poslovanju, financijska stabilnost, konkurentnost, kvaliteta odnosa s medijima, komunikacija s klijentima i javnošću, dostupnost, inovativnost, kompetencije... Najbolje su ocjene dobili za odnos s poslovnim partnerima i jednostavnost – 4,6 te odnos s klijentima i inovativnost – 4,5.

– Drago nam je da je Addiko Bank pokazala kako se marketinška obećanja od prošlogodišnjeg rebrandinga do danas doista odražavaju na njen svakodnevni rad – prokomentirala je Petra Škrlec iz hrvatskog predstavništva ICERTIAS-a.

Komentara 4

AN
antonelić
07:59 12.07.2017.

"priatelj klijenata" ??? ne znam da li ste znali tko je najveći pojedinačni vlasnik nekretnina u hrskoj zemlji ( poslije hrvatske gržave ) ... hypo bank austria a sada addiko banka ... većina nekretnina oduzeta temeljem hipoteka ...

MO
morska
10:33 12.07.2017.

Najgora banka u koju sam ja krocila; jednom i nikad vise!!! Neljubazni, bezobrazni, drski. Da su me tada uzeli za klijenta, bilo bi im bolje. Za sitni kredit su trazili 3x vecu nekretninu u zalog i neke nevjerojatne uvjete. Pa nisam luda. Danas imam u drugoj banci visestruko vise, naradila se i nazaradjivala u zivotu, a njima ni kunu ne bi dala nikad.

DU
Deleted user
06:58 12.07.2017.

Zbog podanickih vodecih politicsra banke u hrvats se bave kamatarenjem jer dokazno smo nesposobni kao gospodari a odlicni smo kao sluge i svehrvatski jal bamke iz vlace takvu dobit da se smrznes i ovo vruce vrieme kaj ne gospon guvernetvernet ili vam treba risanka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije