Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

1. Tokić prodajna konferencija

T1, 1. Tokić prodajna konferencija
Foto: Promo
1/9
28.11.2018.
u 09:06

Management tim tvrtke govorio je o novostima, asortimanu, novim tehnologijama i investicijama na kojima tvrtka trenutno radi.

Ovu nedjelju, 25.11.2018. tvrtka Tokić d.o.o. sa svojim franšiznim partnerima održala je 1. prodajnu konferenciju pod nazivom T1. U IMAX dvorani kina Cinestar okupilo se 500 prodavača te vodeće kompanije na postprodajnom tržištu automobila u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji i njihovih franšiznih partnera.

Foto: Promo

Management tim tvrtke govorio je o novostima, asortimanu, novim tehnologijama i investicijama na kojima tvrtka trenutno radi. Veliki naglasak napravljen je na važnost zaposlenika i njihovo usavršavanje i rast unutar kompanije.

Gosti predavači svjetskih globalnih dobavljača auto dijelova kao što su Bosch, Johnsons Control i ATE Continental pričali su o razvojnim planovima, novostima u tehnologiji i svom viđenju tržišta.

Željko Pervan održao je sjajnu stand up točku na temu Autonomne vožnje.

Foto: Promo

T1, 1. Tokić prodajna konferencija zavrsila je sa govorima gospodina Stipe Božića i gospodina Tihomira Blaškića koji su podijelili su svoja iskustva i savjete kako preuzeti odgovornost, što znači raditi i živjeti u timu, koje su to osobine koje čine dobrog vođu itd, i stavili ih u kontekst uslužne trgovinske djelatnosti.

Prodavači franšiznih partnera i tvrtke Tokić otišli su sa konferencije sa novim znanjima, sigurni u budućnost kompanije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije